Kalender og Nyheder

Aktivitetskalender Familievenner Gribskov 2020. På grund af epidemi er alle arrangementer aflyst, i første omgang til og med den 18. april.


Forårsudflugt til Aggerbo Aflyst

18. april Heldagstur til Aggebo Lejrplads Tag familien med ud i naturen. Aflyst.

Hiv en forårsdag ud af kalenderen og kom med Naturfamilievennerne på oplevelse. Her kan I prøve kræfter med træklatring, GPS løb, snitteværksted, naturvejledning, lækker bålmad og ikke mindst sjov, leg og samvær med andre børnefamilier i Gribskov. Hvis I har mod på det, kan I også overnatte på den hyggelige shelterplads.

Det er 7. gang vi inviterer børnefamilier i Gribskov med. Endnu en gang har vi få lokale donationer, så vi har hyret professionel hjælp til blandt andet træklatring og naturvejledning og det er gratis for børnene at være med. Voksne betaler 50 kr. pr. deltager. Vi mødes kl. 11.00 og slutter det fælles program ved 16.00-tiden. Tilmelding på SMS 5354 4248 senest den 14. april (begrænset antal pladser) Familievenner Gribskovs familier deltager gratis. Se folder her!

Spiseaftner for familier

Vi fortsætter vores superhyggelige spiseaftner følgende mandage fra kl. 17.00 til 19.00

20. april (Udendørs – nærmere oplysninger senere)

Juni (Udendørs – dato og flere oplysninger kommer senere)

Konceptet er enkelt. Kom kl. 17.00 og hyg jer med god mad, kaffe og kage. Vi sørger for det hele og så lidt aktiviteter for børnene (og måske også de voksne).

Tilmelding hos Pernille på 5354 4248 senest 4 dage inden arrangementet.

Mødregruppe

Har du lyst til at mødes med mødre med børn i alle aldre en gang om måneden? Vi kigger efter børnene imens I får en snak om ’mødreskabet’. Gruppen støttes af 1-2 familievenner. Vi mødes i Frivilligcenter Helsinge fra kl. 17.00 og 19.00 følgende mandage:

6. april AFLYST.

4. maj

+ en gang i juni (dato kommer senere)

Man melder sig til ved at kontakte Pernille på 5354 4248 og det er vigtigt at du kan komme (næsten) hver gang for at sikre god stabilitet og tryghed i gruppen. Gruppen er gratis og vi sørger for aftensmad til både mødre og børn.

Sparring for familievenner

Familievennerne mødes en gang hver måned til fælles faglig sparring og hyggeligt kollegasamvær. Det støtter de frivillige i deres gode arbejde hos familierne, så de kan bevare lyst og engagement. Vi mødes i Frivilligcenter Græsted følgende mandage

20. april

18. maj

15. juni

Sparringen er fra kl. 11.30 til senest 14.30 og der er lidt let frokost og kaffe. Der er selvfølgelig fuld fortrolighed og tavshedspligt i gruppen. Afbud til Pernille senest fredagen inden.


Se vores Facebookside Familievenner Gribskov – Gribskov her!

Venlige hilsner
Koordinator Pernille Jellinggaard
Familievenner Gribskov
Telefon 53 54 42 48